WIREX CZ-1/ZM SZALAGFŰRÉSZGÉP

A gép rönkfa feldolgozásra alkalmazható. A vágandó anyagok lehetnek deszka, padló stb. elemek. A berendezés rönk mozgatása hidraulikusan történik (leszorítás-forgatás-támasztás). A berendezés alap felszereltségébe tartozik a két karos rönkfeladó egység, amely felhelyezi az alapzatról a rönköt a vágóasztalra, opcióként kiegészíthető még 1 plusz karral.

A berendezés ajánlott kiegészítő egységei lehetnek

Ezen egységek meggyorsítják a ráállást a következő vágott anyagtípusra és így minőségi késztermék gyártható.

További kiegészítő egységek is rendelhetőek lsd. lenti opciós táblázat.

 A gyártás megkezdése előtt az ügyfél részre egy layot rajzot adunk, amelyen bejelölheti az egységek pozícióját. A rajzot az ügyfél aláírásával hitelesítve kezdődik meg a berendezés legyártása.

Alapfelépítés:

Kiegészítő egységek:

ISP-010 típusú automata méretbeállító berendezés a kezelőpulton helyezkedik el. A gép kezelője a kívánt vastagságú méretet a készüléken beállítja, ezután a vágófej automatikusan rááll az adott méretre és megkezdődhet a vágás. A méretállító programozható, le-fel irányban is tudja állítani a vágófejet, de fő funkciója a lefelé történő vágás.

A 3 méteres vázhosszabbító csavarkötéssel kapcsolódik a 6 m-es fő vázhoz. Az így hozzá illesztett egységgel maximálisan 7,8 méteres rönk dolgozható fel. A vázhosszabbító 2 db 3-m-es “U” szelvényből áll, melyet zárszelvényből álló keresztirányú bordák kötnek össze.

Figyelem a sínhosszabbítás nem tartalmaz megfogó egységeket és 90 fokos támaszt. Ezeket külön tételként kell a géphez hozzárendelni.

Az elővágó berendezés egy zártszelvényből álló tartókonzolra van felszerelve, mely a fűrészgép vágófején helyezkedik el. A tartókonzol végén egy 0,75 kW teljesítményű villanymotoron lévő fűrésztárcsa a vágófűrész előtt kb. 10 cm távolságban távolítja el a farönkre felrakódott szennyeződéseket. Ennek a jelentősége azért nagy, mert így a gépen lévő vágófűrész élettartamát és a vágás minőségét növeli.

TECHNIKAI ADATOK:

CZ-1/ZM

GÉP HOSSZÚSÁG:

6000 MM

GÉP SZÉLESSÉG:

2300 MM

GÉP MAGASSÁG:

2650 MM

GÉP SÚLYA:

1700 KG

VÁGÁSHOSSZ:

4800(7800-10800) MM

FŐ MOTOR TELJESÍTMÉNYE:

11(15) KW

ÖSSZ. MOTOR TELJESÍTMÉNY:

12 KW

KERÉKÁTMÉRŐ:

600 MM

SZALAGHOSSZ:

4800 MM

GÉP KAPACITÁS:

3,5 M3/ÓRA

FELDOLGOZANDÓ RÖNKÁTMÉRŐ:

1000 MM

ELŐTOLÁSI SEBESSÉG:

4-25

RÖNKMOZGATÁS:

HIDRAULIKUS

FŰRÉSZMŰ MOZGATÁS FEL/LE/ELŐRE/HÁTRA:

ELEKTROMOS

 

AJÁNLATKÉRÉS